Skandinaviens bästa albumdesigner

Min albumleverantör Extrema Album korade Skandinaviens bästa albumdesigner 2012 i helgen. Till sin hjälp hade de många prestigefulla sponsorer som röstade fram de tre vinnarna. Och de röstade fram mig som bäst.

Jag är så otroligt smickrad så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen!:D

Så, förutom att tacka mamma och pappa, familj och vänner, och vem det nu är man ska tacka, så vill jag också tacka mina brudpar och kunder som alltid ställer upp på mina idéer och för att de är så vackra, vänliga och söta! Jag vill också tacka Izabela och Magnus på ExtremaAlbum Photoever så klart! Tack!

Här är deras blogginlägg där de korade alla tre vinnare: Skandinaviens bästa albumdesigner.

Jag vill också gratulera mina medvinnare, och framförallt min vän Elisabeth som kom trea. GRATTIS!

 

Magnus Norberg - Ett stort krattis och lycka till med att designa album i fortsättningen!
Att designa ett album är litegrann som att skriva en bok om dagen när brudparet gifte sig fast med bilder.
Det är därfär extra roligt när man får följa paret hela dagen så man får en hel dags berättelse !

Grattis!!! Izabela & Magnus.

Henke - Grattis!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e