Vilken lycka!

Jag blev så jätteglad idag när jag vaknade. Det företag som jag köpt mallen till min nya hemsida av har äntligen installerat programvaran på min server. Så nu håller jag på för fullt att anpassa allt till hemsidan!  

Jag har hunnit klart med textbitarna på sidan, så nu kommer det svåra (men roliga) arbetet med att välja bilder som ska synas i gallerierna. En liten tjuvkik får ni här på hur det kommer att se ut. 

Nya hemsidan!

Om ni inte har tålamod och vänta och har frågor angående fotografering, maila mig gärna eller ladda ner den prislista jag har framställt. 

Jenny - wooooohooooo grattis gumman!

Li - Hej Petra! Kikar in på din blog och väntar med spänning på din andra omgjorda sida. Snart ses vi på riktigt (irl) också, det börjar bli pirrigt i magen och dagarna går så fort! Vänligen Li

Tina Narvaez Martin - Hej Petra!

Vad spännande med ny hemsida! Vi är intresserad av att ta ettårsbilder på vår sessa men det är först till sommaren. Kanske kan man ta dem utomhus, precis som våra finfina bröllopsbilder?

Hoppas allt är bra med dig! Kram!

Petra - Li,
Jag ser också fram emot att få fota er den 1 mars! *skuttar omkring*. Arbetet med hemsidan pågår för fullt och den är snart redo för uppvisning inför världen!

Tina,
Åååh vad kul att höra från er! :-) Ja, det vore toppenkul att ta bilder på er lilla gullunge i sommar. Det är bara att höra av er med en tid som passar. Lördagar brukar vara upptagna, men det finns ju andra dagar som kanske passar bättre. Maila mig gärna!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e