Ny mailadress? Meddela mig!

Hej mina kära brudpar! Jag försöker hinna ikapp alla förseningar och har fått några mail i retur för att avsändaradressen inte finns. Så jag tänkte bara att jag måste påminna er brudar, som mailat mig tidigare och som tycker jag är ovanligt tyst sedan bröllopsdagen, att ni måste meddela mig er nya mailadress om ni bytt adress (och efternamn).

Då jag dessutom bytt telefon (den gamla dog) så har jag heller inte några mobilnummer att smsa eller ringa.  Så eftersom jag inte kan nå er på annat sätt än via bloggen, så snälla, maila mig med er nya adress så snart ni kan! 

(Och för er som undrar varför jag inte bloggat på ett tag, så ligger jag efter med allt – men det kommer bilder från förra helgen snart).

Må gott nu här i Augusti, nu när sommaren äntligen verkar ha kommit hit på riktigt!:D

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e