Annons i Bröllopstrender

Jag måste bara få visa upp min fina annons jag har i bröllopsmagasinet Bröllopstrender. Tidningen är gratis och kommer att finnas hos diverse företag inom Fyrkanten. Om ni vill ha en tidning (som har många bra artiklar) och inte hittar den på stan, så hör av er till mig så ska jag fixa en kopia åt er, då jag har ett gäng som ligger här. Dock kan jag inte stå för portot om ni inte har bokat mig för 2009, då får ni betala för att jag postar en tidning åt er (om ni inte kommer förbi och hämtar en).

Det vackra paret i annonsen är mitt brudpar från den 12 juli, Linda och Micke. Visst är de söta?!! Så ett extra tack till dem för att jag fick använda dem som mina modeller i annonsen. Jag har nog världens roligast jobb, att vara fotograf med så många gulliga och fina brudpar.

Så här ser tidningen ut, och till höger ser ni min annons (på sidan 31).:D

Jerker/iggy - Jag tänker på dig med jämna mellanrum när jag läser och använder bokmärket jag fick som tack för lånet av det lilla modemet för några år sen! Kul att se att du fotar och fortfarande är överjävligt bra på det! Kram

marie grönvold - Hej Petra!

Vi läste ju digital bildbehandling ihop för en tid sen!

Tänkte bara höra av mig och berätta att jag också startat en blogg nu Titta gärna inom om du har lust.

(fina bilder här för övrigt, du har verkligen inte tappat stinget ser jag)!

http://nittonbilder.blogg.se/

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e