Villa Tui

Jag fick uppdrag av onlinemagazinet Byggahus.se att ta bilder på Villa Tui i Hortlax utanför Piteå. Villa Tui är Norrbottens första lågenergihus. Maria och Joakim började bygga huset 2005 och ville göra något i harmoni med naturen, både energimässigt och sjäsligt, då de också anpassat huset efter Feng Shui.

Jag bjuder här bara på ett smakprov, av några få bilder som jag fastnade direkt för (många detaljer i rött), men det är långt ifrån allt! När alla bilder levererats och skickats till Byggahus.se och artikeln publicerats, så kommer jag att länka till den också.

Jag vill också tacka Maria och Joakim för att de är såna generösa och öppna mäniskor och bjöd in mig i sitt hem för att fota. De ställde till och med upp på min galna idé om att ta en bild inspirerad av målningen American Gothic av Grant Wood när de skulle visa var vindkraftverket ska stå. Givetvis tog jag lite mer normala porträtt också.:D

villatui_01villatui_02villatui_03villatui_04villatui_05

Justin - …nice job [p] ;) …especially the American Gothic image!!!

Therre - Åh, vad fina bilder Petra. Verkligen!
Haha, det var kul idéen där med American Gothic, jag gillar den. Kreativt tänk!!

jenny Blad - sketsnyggt!!!

Eva Johansson - Kul ideer
bra vinklar
schyssta färger
stiligt!

Susanne - Oh vilka fina bilder, Petra! Jätteläckert hus.

Gunnar Holmström - DU är ett geni!

wiwi - Jättefina bilder Petra syns att du kan det där med att fotografera hus.
w

Fredrik Setterberg - Sååå snyggt! Du har koll på det här med husfotografering!
/ Fredrik

Sinead - Wow! What a lovely home. Beautiful photographs, as always, Petra.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e