Sara och Jimmy

Igår, den 4 juli gifte sig Sara och Jimmy i Öjeby kyrka och jag hade den stora glädjen att vara med under delar av deras dag. Vi var lite oroliga när vi först träffades vid lunchtid, då det var lite kyligt och blåsigt vid sommarstugan ute vid Risnäskajen. Men vi hann ta några bilder där innan vi åkte till Svensbylida och tog några bilder där. Det var mycket varmare där, och ännu varmare blev det i kyrkbyn i Öjebyn, när Sara och Jimmy faktiskt dansade på gatorna.:D

Det går inte att ta miste på att Sara och Jimmy passar ihop. De var så lätta att fota, eftersom de är så fulla av kärlek, värme och givetvis en stor dos busighet. Jimmy förlät mig för att jag i början kallade honom Jonny (var jag nu fick det ifrån) och som tröst fick de båda skratta åt min “specialla konstnärliga dans”, när jag ville att de skulle skratta lite på bilderna.

Vigseln var väldigt fin och efter riskastning och massor med gratulationer av gästerna tog vi en stor gruppbild av hela högen som skulle vara med under festen. Det brukar vara lite kämpigt ibland att ta en stor gruppbild, men inte med detta gäng. Bifogar en rätt oseriös bild, bara för att visa hur roliga dessa människor är… och sedan en mer vanlig bild, bara för att visa att jag faktiskt kan ta vanliga bilder också.:D

Tack Sara och Jimmy för att jag fick vara med och dela er dag! Hoppas ni får en härlig bröllopsresa!

sara_jimmy_01sara_jimmy_02sara_jimmy_03sara_jimmy_04sara_jimmy_05sara_jimmy_06sara_jimmy_07sara_jimmy_08sara_jimmy_09sara_jimmy_10sara_jimmy_11sara_jimmy_12sara_jimmy_13sara_jimmy_14sara_jimmy_15

Som vanligt är detta bara en liten bråkdel av alla bilder som jag faktiskt har tagit, och som brudparet kommer att få se i sitt galleri sedan. Men jag ville att de skulle få ett litet smakprov innan de reser iväg.

jenny blad - Snyggt!

Anna Eman - Du tar snygga bilder! Väldigt inspirerande :)

Solveig - Vackra bilder med mycket värme och känsla! Fina miljöer. Gruppbilden var kul, bad du dom att räcka ut tungan?!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e