Mona & Tobias

Igår, den 18 juli, gifte sig Mona och Tobias i Piteå stadskyrka. Vi träffades innan vigseln och fotade både inne i Piteå och i Öjebyns kyrkby. Vi hade härligt väder, även om regngudarna såg till att stänka bara lite regn i Monas “brudkrona” så att hon och Tobias får ett lyckligt äktenskap.

Som bröllopsfotograf måste jag säga att jag har extremt tur med mina brudpar och de är så otroligt lätta och trevliga att jobba med! Inte nog med att de är snygga allihop så verkar de förstå mitt sätt att jobba och vilken typ av bilder jag vill skapa. Denna gång var absolut inget undantag, utan Mona och Tobias var heta som en sommarvind.

Grattis Mona och Tobias till äktenskapet och varma gratulationer. Hoppas ni hade en toppendag!:D

Jag vill också förvarna mina bloggläsare om att jag nu går på semester ett tag. Jag ska iväg till Italien, men jag hoppas att jag kommer åt Internet så att jag kan blogga lite fina bilder från resan.

mona_tobias_01mona_tobias_02mona_tobias_03mona_tobias_04mona_tobias_05mona_tobias_06mona_tobias_07mona_tobias_08mona_tobias_09mona_tobias_10mona_tobias_11mona_tobias_17mona_tobias_12mona_tobias_13mona_tobias_14mona_tobias_15mona_tobias_16

Georgios - Vilket fint par! För att inte prata om den såå fina bildredigeringen!!! Jätte fin porträtt bild av brudgummen liggande i brudens famn!

justin - lookin’ good Petra!!!

jenny Blad - superfina och “heta” – naaaajs säger jag bara! Ha de så gött i Italyyy!

Solveig - Otroligt fina bilder och vilket vackert par!
Ha det jätteskönt i Italien!

Anneli - Otroligt fina bilder Petra!! Superfint bearbetade och så härligt vackra och fina de är!!
Ha en superskön resa till Italien (inte ett dugg avundsjuk ;O)) och hoppas vi får se många fina bilder därifrån!

/A

Emma Sandström - Vilka underbara bilder med massa attityd! Man ser verkligen hur kärleken lyser igenom! Använde du blixt på bilden där paret sitter på bryggan? Härligt med flippflopp!

Linnea - riktigt fina bilder!

Stephanie Zettl - Petra – I always love your work! Your wedding photography is always crisp, clean, beautiful and full of such emotion. This wedding is no exception. I’m sure the couple were very happy with the photos. They are awesome.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e