Fotoplanket i Piteå

Idag, lördag, så anordnades Fotoplanket i Piteå för första gången. Ett initiativ av tre kreativa och försigkomna ungdomar, som förhoppningsvis skapat en återkommande händelse. Till och med lokaltidningen, Piteå-Tidningen (PT) var där och rapporterade, och vi hoppas få se ett lite större reportage i tidningen på måndag än den lilla blänkare som lades in på Pitans hemsida under dagen.

En bild tagen under dagen med min iPhone (jag var nog en av de få som inte tog med mig min systemkamera – slarvigt!). Det var mycket folk nere i Gallerian (vid Apoteket, Clas Ohlsson och bokhandeln) som kom och kikade, och jag tror vi blev totalt 19 utställare.

Fotoplanket_small

Jag hade jättekul och lärde känna många trevliga fotografer, både här från Piteå och så långt bort som från Gällivare. Dessutom hoppas jag detta blir ett återkommande initiativ, då jag är säker på att det blir både fler utställare och fler besökare, när Piteborna fått upp ögonen på alla talangerna som finns!

Här är de bilder jag visade upp på min del av planket.

Fotoplanket_Mina

Tack Rebecca, Martin och Gustav för att ni genomförde detta roliga initiativ! Vi ses nästa år!:D

Gustav Hansson - Tack för dem vänliga orden Petra!
Det här va verkligen jätte roligt och vi har planer på att detta ska komma igen nästa år!

/Gustav

Jan Westerlund - Hej Petra !
Visst var det en rolig tillställning, speciellt kul var det att träffa dig och Maria. Förhoppningsvis kommer vi ner med en större styrka nästa år :)

Mvh
Janne

Susanne - Dina bilder är out-standing Petra!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e