En sista titt på Nashville

Jag tänkte avsluta min rapportering från Nashville med en sista hög med bilder. Det är inte många, då hela tanken med konventet var att lära sig mer om bröllopsfoto, hur man behandlar sina kunder väl, hur man tar mer spännande bilder, osv. Vi satt mest i en hörsal och lyssnade på olika föreläsare, umgicks och fotade varandra (okej inte jag, eller jo en bild, den här) och som jag skrev tidigare om hade en större fest tillsammans där jag kröntes till konventets drottning.

En av dagarna ville fotografen David Beckstead att vi skulle vara lite mer fantasifulla när vi fotade, så vi skulle ta bilder från andra vinklar. Det var en av de mer praktiska föreläsningarna, som var riktigt kul. I princip skulle vi hålla kameran så att vi inte såg sökaren och “skjuta från höften” så att säga. Det var jättekul och en sak som jag hoppas kunna göra i framtiden. Dvs att när jag tagit de “säkra” bilderna, kan jag leka lite och ta lite mer fantasifulla bilder, som kanske (eller kanske inte) blir riktigt bra.

Här nedan följer några bilder från hotellet (som lämpligen hade klätt ut sina lejon i entrén med fluga och brudslöja. Hur det såg ut för det mesta för oss (studera, studera, studera) och så lite smakprov från fotograferingen vi gjorde och slutligen det lilla ynkliga jag såg av Nashville, sista kvällen när vi gick ut och åt en god och typiskt amerikansk midda. Nashville är en riktigt mysig stad faktiskt där man kunde gå fem meter och höra olika musik strömma från varje dörröppning. En musik för varje smak (inte bara country, tack och lov!) Synd att jag inte han se mer, men jag lärde mig desto mer på konventet istället!

Nu är det grottekvarnen som gäller. Ska här under vårvintern jobba med lite boköversättningar och även utbilda mig lite ytterligare, för att jag ska kunna erbjuda mina kunder det allra bästa när de bokar mig!

Gunnar Holmström - Härligt att få se kreativa spår av skapande liv – inklusive en liten skymt av självaste drottningen. Att lära nytt är verkligen att leva!
Grottekvarnslandet önskar Dig och drottningmodern välkommen tillbaka hem!!

Susanne ? - Spareribs och Coleslaw såg gott ut… haha, tror att jag måste vara hungrig eftersom jag fastnade för just den bilden.

Toppensnygga bilder, som alltid!

Hälsningar
Susanne

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e