Min snygga granne

Min granne beklagade sig över att hon inte hade någon snygg profilbild till sin Facebooksida, och andra ställen där hon ville ha en aktuell bild på sig själv. En regnig torsdag bestämde vi oss därför för att gå ner i min källare för att leka lite i min provisoriska studio.

Monica var lite nervös i början och sa att ingen hade lyckats ta en bild av henne som hon var nöjd med. Och vi kämpade på och tog några bilder. Men så flög fan i mig, och jag föreslog att vi skulle tänka utanför ramarna, så jag slet helt sonika fram en ram för att indikera att nu skulle vi ha kul. Sedan fotade vi en serie med bilder med olika uttryck, ungefär som levande smileys, som vi döpte till “Alla mina ansikten”.

När vi skrattat rejält och var avslappnade fångade vi så till slut “bilden”. Den som får repesentera Monica på Internet. Och den är sååå bra!

Se själva, hon är så himla snygg! Jag tycker hon påminner om Lena Ohlin i den sista bilden.:D

Janice - What great shots of a beautiful woman.

Linda LW aka Zorcie - Supersnygga bilder Petra! Den sista är verkligen GRYM – misstänker att grannen är nöjd och glad över er gemensamma prestation! :)

Olaf Siebert - Great set of images Petra, I love the secondlast (the rude) one. It makes a fine statement!

Petra Sundberg - Vilken rolig fotografering! Och den sista bilden är verkligen bra!

Volker - Superbra lösning – smart Petra!

Herr Per-Anders - Lena Olin? Lena skulle vara glad om hon vore så snygg! T-shirtkortet (nummer två av de stora) gör ju att man vill flytta till Piteå på en gång…

P.S. Har grannen någon fansida på Facebook? D.S.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e