Mer gamla kameror

Fästmannen fortsätter att shoppa gamla kameror, och snart har vi en riktigt härlig samling. När vi är klara ska jag ta en bild på dem allihop samtidigt, men här är ytterligare tre kameror som har hittat hem till oss. Nu är det bara en Twin Reflex som saknas och en stor lådkamera.:D

Snart börjar bröllopssäsongen, så jag hoppas att jag kan bli lite mer aktiv på bloggen. Och sedan har jag mitt probjekt far & dotter att fota i sommar. Den första utställningen blir redan på våren 2012, så det blir till att lägga manken till nu!

Tess - Vilka otroligt häftiga kameror Petra! Stor vill ha faktor! :)

Gunnar - Haha! Jag visste väl att du inte skulle vika ner dig, fast vi fick förberedelsetiden förkortad med ett halvår. En bugning kommer från Fader Gunnar!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e