Mer kattbilder

Kan inte låta er missa detta collage!:D

Det har varit hektiska veckor här i hushållet. Nya kattungen har såklart gjort sig hemmastadd, men Sam och Suzy blev förkylda. Nu är Suzy friskförklarad och Sam är på bättringsvägen. Lilla Lacy tar över huset och är fullkomligt galen… på ett bra sätt. Många skratt blir det, men det är också jobbigt med “småbarn” i huset, både för oss människor och för de vuxna katterna. Men det blir nog katt av Lacy också vad det lider. Söt som socker är hon i alla fall!

Jenny - Men gud så fin! :)

Megan - Beautiful Black & White photographs, Petra! Those Siamese cats have such strong personalities!

Johanna Merenheimo - LOVE your bw work. And those cats are gorgeous!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e