Åsa & Tomas – 5 januari

Lördag den 5 januari gifte sig Åsa och Tomas i Piteå stadskyrka. Vi fotade porträtt utomhus i vinterkylan. Det var kring -10°C kallt och solen höll på att gå ner, så det var relativt mörkt för att vara mitt på dagen (solen gick ner 13.15!). Trots kylan så var Åsa och Tomas modiga som accepterade mina små påhitt.

Innan vi gav upp i kylan fick Tomas fina hund också vara med på bild. Hon gillade inte kylan speciellt mycket heller, så vi alla begav oss av mot värmen så snart vi kunde. Vi tog några bilder i kyrkan också, innan bröllopsgästerna kom. Sedan gick vigseln av stapeln utan några som helst mankemang. Det var två mycket glada äkta makar som blev överöst av så mycket risgryn på kyrktrappan att det såg ut som det snöade!

Åsa och Tomas

Åsa och Tomas

Åsa och Tomas

asatomas4.jpg

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e