Jag känner mig hemlös!

Ja, det känns jättekonstigt att inte ha en hemsida och jag vet inte hur länge det dröjer heller. Jag har i över en veckas tid försökt få kontakt med företaget som jag har betalat för att fixa hemsidan. Så nu är det bara en trist skylt där det står att jag bygger om. Men förhoppningsvis kommer det att vara värt väntan. Bara den inte blir för länge! 

Under tiden ska jag försöka hålla bloggen aktuell, så ni vet hur det går. Jag lever alltså, men är bara lite hemlös.  

Ni som vill kontakta mig kan göra det genom min mailadress info@petrahall.se så ska jag försöka svara så snart som möjligt. Då kan vi komma överrens om att träffas om ni vill titta på min portfolio (den som senare kommer att komma upp på hemsidan alltså).

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e