En snabbt hopsatt prislista

Jag har fått en del mail varje dag med frågor om mina priser, nu när den informationen inte finns på min hemsida. Eftersom jag fortfarande inte hört något om hur landet ligger med hemsidan och om när den kan tänkas bli klar, så finns det väldigt lite information om mig och mitt fotograferande.

Därför har jag nu satt ihop en liten pdf-fil med priser och några få bilder, så att ni får lite känsla av hur det kan tänkas se ut om ni anlitar mig. Ni kan ladda ner pdf-filen här: Prislistan (612 KB) eller klicka på bilden nedan.

Har ni ytterligare frågor är ni välkomna att maila mig!

Prislistan

Nita - Kika in i min blogg så får du se vad du har fått;-)
kram
Nita

Magnus - Du menar kb och inte mb ;)

Funderade ett tag på om du lagt in alla dina foto i prislistan.

Petra - Visst är det KB inte MB! Jag ändrar! Tack för att du var vaken, Magnus! :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e