Catarina & Dean

Jag hade den stora och roliga äran att fota Catarina och Dean när de gifte sig igår, lördagen den 9 februari. Till min hjälp fick jag min kollega och mentor Jannis, som fick vara min ljusmästare och även den som ansvarade för gruppbilder och dylikt.

Det var en lite grå dag med dis och lätt regn, men det hindrade oss inte alls. Vi började med att dokumentera lite förberedelser (jag bevakade Catarina och Jannis fotade Dean), sedan gick vi utomhus och tog lite bilder i diset. Sedan begav vi oss in på Stadshotellet där vi också tog några bilder, för att sedan gå över gatan för att bevaka vigseln.

Vigseln var jättefin och det var mycket musik och solosång. Väl ute på kyrktrappan blev det riskastning och lite såpbubblor. Sedan satte sig brudparet i en hästdroska och åkte ut mot Furuborg där vi också bevakade lite mingel och fotade några detaljer.

Jag bjuder här på ett litet smakprov av dagen. Det finns många många fler bilder att gå igenom, så det tar en liten stund. Men för otåliga och nyfikna finns det lite godbitar att njuta av tills vidare.

Tack Catarina och Dean för denna dag och grattis från oss!

Catarina hos frissan

Catarina hos frissan

Catarina blir fin

Bukett och skor

Ringarna

Catarina och Dean

Catarina och Dean

Mys i foajén

Ståtliga i trappan

Ringväxling

Risregn

Hästdroska

Detaljer från festen

Catarina och Dean

Dean & Catti - Fanstastiska bilder, Petra! Tack för att du bidrog till att göra detta till en underbar helg. Vi ser med spänning fram emot att se resten av bilderna…. //Dean o Catti

Jenny - gryyymt läääckra och ansiktsbilden på bruden e ju så vacker!

Liza - Underbara bilder på ett vackert brudpar!

Anneli - Måste instämma här om den otroligt fina närbilden på Catti. Oj, vilken Vacker Fru Dean har skaffat sig.. !! :o ) Ja, det förstås…han går ju inte av för hackor själv heller. Så Vackert par!!! Lycka till och ha en grymt bra “honeymoon”.. Kram kram..

Pia - Hej
Kul att se så fina bilder av Cattis och Dean. Men nu till mitt ärende. Vi blev så glad av att se att du fångat ljusen som stod framför Catti och Dean det var vår lyckönsknings present till brudparet, två som blir ett.
Om du eller någon annan är nyfikna på dessa ljus och många fler fina ljus kolla in på http://www.bruddalenshantverk.se
Hälsningar Pia och Per

Louisa Coulthurst - Your photographs are lovely! Love the heart shaped bouquet!

Rebecca - Oj! Gud så fina bilder! Helt magiskt fina. Ser ut att komma från en kärleksfilm eller något :D

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e