Viola och Vidar

Min goda pysselkompis Anna bad mig komma och fota lite bilder på hennes barn. Hon ville framförallt ha en studioliknande bild av sin dotter, att matcha den fina studiobild hon har på sin son när han var i samma ålder. Så idag vid lunchtid dök vi upp – när Viola var utvilad efter sin lilla tupplur.

Efter att jag hade satt upp lite blixtar och dylikt i deras finas vardagsrum blev vi bjuden på en otroligt ljuvlig paj med kassler och äpplen (rekommenderas!). När lunchen var avklarad så fick barnen byta till lite finkläder och vi satte igång att fota.

Viola var i sitt esse och hon kryper snabbare än en sportbil och alltid med ett leende på läpparna. Tokigt söt liten unge är hon! När vi var klar med Viola var det storebror Vidars tur. Han var lite mer svårflirtad, men jag tror jag lyckades fånga alla hans olika ansikten på ett rättvist sätt.

Jag tog några ytterligare bilder av familjen (även hunden Dana och mamma och pappa kom med på bild också) och sedan satte vi oss och fikade en stund. Jag kunde inte låta bli att ha kameran framme och fångade några bilder när Viola satt och väldigt koncentrerat försökte fånga gröna ärtor, majs och andra grönsaker med fingrarna och sedan suga och smaka på allt.

Här kommer ett mycket litet urval av de bilder jag tog idag. Det blev måååånga fler bilder och dem kommer jag så småningom att fixa så att Anna får scrappa sina små sötnosar!

Tack Anna och Mattias för en mycket trevlig eftermiddag!

Viola

Viola

Viola och Vidar

Vidar

Vidar

Viola

Viola

CarinaO - Nämen åhh Petra vilka grymt fina bilder du tagit.
Att sen Anna har ljuvliga barn gör ju det hela ännu bättre. Den sista bilden på Viola är ju bara så fin.

Anna - Tusen tack själv för en underbart trevlig dag! Jag ser så fram emot resten av bilderna, då dessa jag sett var ljuvliga.

Anette L - Underbara bilder! – Igen! :-)

Kim Calakoutis - So adorable! What a cute kid! And great pictures!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e