Nu är det fullbokat!

Det är både med sorg och glädje jag måste säga att jag inte kan ta mer bröllopsbokningar i sommar. I princip är alla sommarens helger (plus några veckodagar) bokade under juni, juli och augusti och den ynka helg eller två som är fria lär jag behöva för att ladda batterierna och hinna redigera alla bröllopsbilder som jag kommer att ta i sommar. Kan redan nu säga att det kommer att ta tid att få se sina bilder, då det är så packat med fotograferingar.

Jag hade bestämt ett tak på max 15 bröllop under 2008, och jag är nu uppe i 18 stycken (varav tre fotades under vintern). Så ser ni ett ledigt datum i juni, juli eller augusti så kommer jag att vara tvungen att tacka nej, då taket verkligen är nått med råge. Däremot vore det kul med några fler höstbröllop, så tveka inte att planera inför hösten!  

Jag vill också förvarna om att jag kommer att höja priserna inför säsongen 2009, så vill ni försäkra er om att boka ert bröllop till lägre pris (enligt 2008 års prislista) under 2009, så uppmanar jag er att boka före den 1:a oktober då höjningen börjar gälla efter 1 oktober för 2009 års bröllop.

Vill ni boka vanliga porträtt så går det bra i mån av tid, och det kommer bara att vara möjligt att fota under veckodagar/kvällar under sommarmånaderna, så maila mig om det är något ni funderar över. 

Jag avslutar denna post med en bild på Cissi och Mattias som jag fotade i augusti 2006. Mattias tog en bild av Cissi med en av mina kameror medan jag bytte objektiv på den andra kameran. Jag tycker bilden passar in här, och bildtexten kanske kan vara:

Nu måste brudparen ta saken i egna händer, för nu är Petra Hall fullbokad!  :D

Benny Ottosson - Grattis! Jag förstår att du är fullbokad. Jobba inte ihjäl dig :-)

Have fun!

Hälsningar Benny

herrochfru - fniss
kul bild
med rätt text

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e