Josefin & Jonas

Idag, den 3 maj, gifte sig Josefin och Jonas I Hortlax kyrka (utanför Piteå). Det var en helt underbar vårdag med massor med sol och värme. Josefin berättade för mig att de hade valt att gifta sig i maj för att det skulle vara svalare än på sommaren, men det var nästan sommarvärme idag och ingen av oss klagade över det fina vädret för det var precis perfekt!

Jonas berättade när vi träffades för några veckor sedan att de aldrig blir bra på kort tillsammans, men jag tycker nog att de är jättefina ihop på mina bilder. Under den timme vi fotade så hann jag ta massor av fina bilder och vi hittade en jättefin stuga med förstukvist intill kyrkan, så vi kunde gömma oss från solen och få lite fin skugga att fota i.

Eftersom jag inte vill avslöja för mycket, så bjuder jag här bara på några få av de många bilder vi tog. Sedan vill jag förstås avsluta med att gratulera Josefin och Jonas till det äkta ståndet. GRATTIS från oss båda!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e