Hanna och Jonas

Igår, lördagen den 14 juni, gifte sig Hanna och Jonas i Norrfjärden utanför Piteå. Det var en strålande solig dag och det kändes nästan orättvist att försöka hitta lite skugga så vi kunde fotografera dem. Så vi försökte blanda både soliga bilder och hitta lite skugga. 

Vi började hemma hos Hanna och Jonas i Bertnäs och fotade de extremt söta barnen, Hilda, Henny och Erik. Barnen var riktiga karaktärer och stal showen även när vi fotograferade. Vi tränade på att säga “krokodil” för att få dem att skratta och le. Jag tror nog de vuxna hade mer roligt åt “krokodil” än barnen, men vi fick några fina bilder, så nog fungerade det! (Det fins många fler bilder, men jag har bara bloggat några stycken.)

När vi tagit några bilder i Bertnäs åkte vi ner till vattnet nedanför kyrkan, där var det väldigt vackert! Jag har aldrig varit där tidigare, så jag visste inte riktigt vad som väntade, men vi fick många fina bilder där också. Fast på slutet ledsnade Hilda på att posera framför kameran, så jag tjuvfotograferade henne och fångade en otroligt vacker bild, som visar en av hennes olika sidor, för hon är både sprudlande busig och glad som syns i första bilden och sedan kan hon vara lite trulig, men söt är hon hela tiden!

Apropå söt. Jag måste bara få visa den porträttbild jag tog på Hanna. Vilka ögon!!! De är helt fantastiska!!!

Massor med gratulationer till er båda och tack för att vi fick vara med en liten stund på er bröllopsdag!:D

Evelina - Åh! Tänk om man fick göra om bröllopsdagen och ha dig som fotograf!

Tina - Wow, vilka vackra bilder!

Synd att jag redan är gift, dig hade jag verkligen velat haft som fotograf.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e