Piff och Puff bor grannar med oss

Dessa två sötnosar bor i rönnen som står alldeles intill vårt hus på baksidan (det är kanske 3-4 meter från husgrunden) och jag har döpt dem till Piff och Puff. Nu vet jag inte om Disneys Piff och Puff var hona och hane, men i mitt huvud är Piff en flicka och bilderna här nedan som jag tog nyss är av Piff och Puff. Bilden på de två är hanen till vänster (Puff) och Piff till höger och hon har ett fult sår på hennes framben.

De övriga bilderna är på Piff och hon var lite skeptisk till min kamera, men hon kunde ändå inte låta bli att undersöka vad jag gjorde och kikade på mig väldigt noga. Tur att hon inte hade en kotte i tassarna, för då hade hon garanterat slängt en på mig.:DJustin - get back to work!!!

Elenore - Vilka sötnosar!!

Tiffany Izatt - wow you really have some great stuff, great details and colors!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e