Storstryk firar 10 år

I våras firade coverbandet Storstryk tio år som band tillsammans, och fredagen den 4 juli firade de officiellt sin födelsedag med en spelning i den fantastiska konsertlokalen Acusticum här i Piteå. Jag hade den stora glädjen att bli inbjuden som en av deras gäster och givetvis kunde jag inte lämna kameran hemma!

Spelningen höll på i nästan två timmar och pojkarna började lite lugnt med att berätta hur det hela startade för tio år sedan. De satt i en soffa på scenen och drack kaffe, bjöd in några gäster i soffan som vann biljetter till resten av helgens begivenheter. Där satt de i soffan och sjöng så vackert så hjärtat skuttade till av glädje.

Jag tror det är svårt att beskriva för andra som inte hört Storstryk tidigare vilken upplevelse det är. Dessa killar är otroligt begåvade när de gäller både att spela olika instrument (de byter ständigt instrument med varandra) och sedan ska man förstås inte glömma den otroligt bra sången. De är så samspelta och samstämmiga att det är som en svalkande och uppfräschande dusch för själen när man hör dem spela.

Eftersom jag ska upp tidigt i morgon och fota ett brudpar (eller snarare senare idag), så har jag bara snabbt tagit fram två bilder som illustrerar framträdandet. Men stillbilder kan omöjligt förmedla den upplevelse som publiken gavs, så jag hoppas ni besöker Storstryks hemsida och lyssnar på några av de mp3-filer de har upplagda på hemsidan.

Tack snälla Krister, Jocke, Stefan och Micke för att ni kom ihåg och bjöd in mig och ett hjärtligt tack för ännu en fantastisk musikupplevelse. Ni är såna härliga killar och dessutom har ni en enorm begåvning. Jag lovar att fixa fram lite fler bilder senare, så ni får lite mer att kika på (scenljuset var superfint!) TACK och jag hoppas det blir ytterligare 10 år av era härliga framträdanden!:D

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e