Heli och Jörgen

Tidigare idag, den 19 juli, gifte sig Heli och Jörgen i Piteå stadskyrka. Jag hade den stora glädjen att fota deras bröllopsfoton innan vigseln. Vi träffades i kyrkbyn i Öjebyn och mitt under vår session överraskades vi av en regnskur. Men vi hade tur, så det höll upp några minuter, så vi fick fota både med och utan paraply.

Vi hade inte möjlighet att träffas innan bröllopsdagen, men bara på den timme vi spenderade ihop trivdes vi jättebra och både Heli och Jörgen agerade som proffs framför kameran. Jag är riktigt nöjd med resultatet idag!

Så här kommer ett litet smakprov, så håll till godo!:D

Grattis och många lyckönskningar till er båda!

Anette L - Du tar så vackra bilder! Det är ett stort nöje att titta in här och inspireras!

Miss Kitty - Hello,Petra!
What a beautiful wedding. I love your work and hope to see more of it in the future!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e