Soda – en tjej full av bus!

Ett av mina favoritbrudpar förra året var Tina och Manuel som gifte sig den 8 april 2007 i Boden. Det var de som på många sätt fick mig att inse vilken typ av foton jag vill ta med mina brudpar. Bilder fulla av glädje och kärlek. 

Resultatet av Tina och Manuels kärlek låg redan i Tinas mage när vi fotade deras brudbilder. Så idag, den 14 juli, kom Tina och Manuel ner till Piteå och jag fick äntligen den stora glädjen att träffa lilla Soda. Denna charmiga ettåring var ett rent nöje att fotografera!

Vi försökte först att fota vid Gläntan (en populär badstrand här i Piteå), men redan efter några bilder fick vi ge upp då det blåste rejält kallt och Soda började skaka av kyla. Dessutom blev vi attackerade av något som nästan liknade en sandstorm. Min tillfälliga assistent Victoria kom dock på lösningen. Hennes föräldrar bor på Fårön och där var det lä och fint väder. Så dit åkte vi och hittade det idealiska stället!

Det var så här det såg ut, den 8 april 2007, när Soda fortfarande låg i mammas mage. Visst ser man den förväntan och spänning på vad som skulle finnas därinne och vilken person som skulle komma ut? Och med så busiga och härliga föräldrar så var det inte någon överraskning att Soda blev den solstråle hon är!

Tack Tina och Manuel för idag! Det var som alltid lika kul att träffas och jag hoppas att det inte blir sista gången. Eller snarare, jag *vet* att det inte blir sista gången, för Tina har ju lovat att Soda ska få bli storasyster så småningom till kanske både en och två syskon!:D

Aleksandra - Hej Petra!
Jag blir så glad av att titta på dina bilder! Synd att du bor så långt bort…
Hälsningar från Stockholm
Aleksandra
(från Fotonerna om du undrar :-) )

Tina Narvaez Martin - Petra! Vad kan vi säga mer än: DU ÄR UNDERBAR!!!! Bilderna talar så väl om vilka vi är som individer, personer och som familj. Du kan verkligen konsten att fånga energi, glädje, kärlek och lycka på foto! FANTASTISKT! Tack för smakprovet, vi ser verkligen fram emot att få se fler bilder. Och SJÄLVKLART kommer vi att ses igen, det lär bli fler syskon att fotografera och även Soda vill vi kanske föreviga igen? Foton på sin solstråle kan man aldrig få för många av. =)

Stora kramar från Tina och Manuel!

Maria Berg - Fantastisk bild där barnet kastas upp i luften! MB

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e