Viktoria och Mattias

I helgen, den 16 augusti gifte sig Viktoria och Mattias i Hortlax kyrka utanför Piteå. Vi träffades för lite porträtt i Jävre Hamn, då de hade sin fest i Jävregården och ville ha lite bilder från detta fina område. Vi började med att fota de otroligt söta sönerna, som kanske inte direkt var förtjusta över att vara med på bild, men som jag ändå lyckades fånga när de minst anade det.

Viktoria hade en fantastiskt vacker kort brudklänning med ett limegrönt bälte och Mattias matchade fint i sin smoking med grönglittrande manchettknappar. Så fort jag såg dem, och deras brudfölje fick jag känslan av att de alla var tagna ur en James Bond film. Mattias gick in i rollen helt och Viktoria var hans vackra hjältinna! Vi hade otroligt kul under fotograferingen och det blev många roliga bilder (men jag kan inte visa alla här).

Vigseln i Horlax kyrka var fantastiskt fin och känslosam och jag får nästan be om ursäkt redan nu för att jag tog med en väldigt känslosam bild när vännen och prästen Stina höll vigseltalet då Viktoria inte kunde hålla tårarna borta längre. Men det är en fin bild av hur vacker vigseln var, med både glädje, skratt och värme.

Många gratulationer önskar jag och tack Viktoria och Mattias för att jag fick vara med under delar av er stora dag, och tack för att ni gick med på mina galna påhitt. Som ni förstår kan jag inte visa alla bilder här, så det finns lite överraskningar kvar när ni får se alla bilderna.

Maria - Kanonfina bilder! Vi måste förresten höras någon dag.
Kram,
Maria

Victoria - Petra, dom här bilderna är ju helt fantastiska… Jag ska snart skicka dig några bilder som du måste lova att lägga upp här på bloggen. Dom är också fantastiska (på sitt sätt)… ;)

Kram

V

Krystal Radlinski - What lovely colorful images!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e