Dragspel med passion

Jag går en kurs i ljussättning (studio) och jag har nu fotat mitt examensjobb. Specifikationen är att vi ska fota en musiker och dennes instrument. Det ska bli fyra bilder totalt; ett porträtt av musikern, ett porträtt med musikern med sitt instrument, en bild på instrumentet och en detaljbild på instrumentet.

När jag hörde om uppgiften tänkte jag direkt på Ulf B Jonsson, en gammal bekant till mig från Luleå som jag har känt i många år, och som spelar dragspel som en gud. När jag fotade bjöd Ulf på en kavalkad av musik, allt från Smoke on the water till klassisk musik. Han levde sig verkligen in i musiken och det var perfekt för mig då jag fick många naturliga bilder, trots att det var i en fotostudio.

Här är bara ett smakprov, de som stack ut direkt. Tack Ulf för att du ställde upp, trots att du normalt hellre står bakom kameran (Ulf  är nämligen en otroligt skicklig fotograf). Tack också till Justin Jägare på danielphoto som för andra delen av vår session lånade ut sin studio och tegelvägg.:D

flu_01flu_02flu_03

Gunnar Holmström - STRÅLANDE,tycker farsan!!

Linda/Gulligullan - Fantastiska bilder Petra!! Ulf påminner väldigt mycket om Allan Edwall, han ser otroligt snäll och sympatisk ut. Jag tycker extra mycket om den första bilden, det är så läckert med ljuset och den mörka bakgrunden.

*kram*

Wiwi Aronsson - Jättefint Petra.
Ljuset är fint.
w

Kathrine - Nydelig! Jeg kan nesten høre musikken.

Ulrika Bylund - Hittade din blogg idag så jag har ägnat en stund till att kika igenom den lite.

Fy sjutton vilka fina bröllopsbilder du tagit!!!!! Blir jag ens hälften så duktig som du så blir jag glad! Fy katten alltså.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e