Ansiktslyftning på bloggen

Som den uppmärksamme märker så har jag ändrat lite på bloggen, men har ändå försökt behålla lite av samma stil som tidigare, med den röda färgen och den mönstrade “tapeten” i bakgrunden. Sidhuvudet har fått en ansiktslyftning, med lite nya bilder (som är något större) och en annan layout.

Borta är presentationen av mig på sidan, men den dyker upp om du klickar på länken Om mig. Laddar du om sidan och kollar Om mig, så kommer du att upptäcka att bilden på mig byts ut också. Det blir bara värre och värre med andra ord, då det finns totalt 4 olika bilder.:D

Nytt är ett kontaktformulär, som gör att du kan skicka mig ett meddelande direkt från bloggen, vilket förhoppningsvis ska underlätta något. Jag befinner mig fortfarande i inkörningsfasen dock, så upptäcker du några problem, tveka inte att höra av dig och tipsa om vad som är galet (använd formuläret!)

För den nyfikne, så är bloggen ett tema för Wordpres som jag köpte här: http://www.prophotoblogs.com/

Cissi Wiking - Haha, jag gillar de nya presentationsbilderna! :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e