Sista dagen i Italien

Den sista fulla dagen i Italien spenderade vi med att shoppa i Terni, som är en större stad, cirka en timme från där vi bor i Casale Montemoro utanför Orvieto. Jag törs nog inte avslöja hur mycket pengar som gick åt mellan oss fyra, men det blev många fina saker att ta med som minnen från Italien.

Dagen avslutades med en snabb titt på den övergivna staden Civita di Bagnoregio, som syns bäst när det är soluppgång eller solnedgång. Eftersom vår shoppingrunda tog tid, så hann vi precis se när solen gick ner över denna vackra nejd. Dessutom som extra bonus fick vi se solnedgången över Orvieto också, denna vackra stad som också ligger på en klippa.

Nu bär det iväg hemåt igen under onsdagskvällen, tillbaka till slit och släp. Semestern är över och det är dags att ta itu med verkligheten. Men många härliga minnen finns det, och många bilder att minnas denna sköna semester med. Vi kommer definitivt att besöka det här landet igen!

Nästa bröllop fotar jag den 15 augusti, så då blir det tillbaka till mer normala vanor här på bloggen.

italien_d10_01italien_d10_02italien_d10_03italien_d10_04italien_d10_05italien_d10_06italien_d10_07italien_d10_08italien_d10_09

Lotta - Underbara bilder som vanligt!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e