Colosseum i Rom

Okej, vi kom faktiskt till Rom också (alla vägar går ju dit, sägs det), så vi hann med att kika lite på Colosseum innan vi flög hem igår. Här följer några bilder som jag tog. Vi gick aldrig in (det hann vi inte) och det var stark sol och 36 grader varmt. Svalt för att vara Rom den här tiden på året säger de som vet, själv svettades jag hinkvis!:D

Nåja, nu är det slutpostat om Italien här på bloggen på ett tag (vi hoppas komma tillbaka någon dag), och snart blir det mer bröllop istället. Om du har missat att jag skrivit en blogg om resan, så finns det en utförligare text, och ibland många fler bilder än här på min reseblogg.

italien_d11_01italien_d11_02italien_d11_03italien_d11_04New_Pano_Colossoitalien_d11_06italien_d11_07italien_d11_08italien_d11_09italien_d11_10italien_d11_11italien_d11_12italien_d11_13italien_d11_14

Hannadi - Måste vara underbart att vara i Rom!
La via bella. :)

Gunnar Holmström - Jag har visserligen varit i Rom, men inte hade jag samma blick som du för det sevärda. Jag var mest irriterad på röran och trängseln med alla turister – och alla motorfordon som kunde dyka upp på de mest oväntade ställen och i fruktansvärd fart!
Dina bilder är laddade med historia, harmoni och medmänsklighet. Det är rena vilan för ögat och själen att avnjuta din fotokonst!!!!

Catta - Vilket underbart foto på “romaren” som står och fotograferar! Full av humor.
KRam Catta

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e