Catarina & Johnny

Sista brudparet för sommaren gifte sig igår, den 15 augusti. Det var Catarina och Johnny som slog sina påsar ihop i Öjeby kyrka utanför Piteå. Innan vigseln fotade vi några porträtt, och trots att de var lite sena från frissan och blommorna, så behövde jag inte oroa mig. Detta par visste vad som gällde, så de kastade sig in i fotograferandet med liv och lust!

Catarina berättade att hon följt min blogg i ett och ett halvt år och längtade tills den dagen då hon själv fick se sina bröllopsbilder på bloggen. Givetvis fick vi massor med bilder, och som vanligt har jag svårt att begränsa antalet bilder jag visar upp, trots att det finns många fler bilder som jag gärna hade velat visa upp också! Så jag hoppas Catarina och Johnny får sitt lystmäte här, för många bra bilder blev det!

Det gick inte att ta miste på att dessa två människor älskar varandra. Bara blicken som Catarina har i en av bilderna, när Johnny står bredvid när jag fotar henne talar sitt tydliga språk! Eller när de delar blickar med varandra under vigseln. Man kan inte annat än bli förälskad själv i detta härliga, passionerade par!

Tack Catarina och Johnny för massor med skratt och för att vi fick dela delar av er dag med er!

Ett speciellt tack vill jag också rikta till min assistent Marie, som fungerade som min röst under dagen, då jag var helt röstlös. Utan dig hade jag nog klarat mig sämre, även om jag övat lite på mimartisteri, så tack vännen!:D

Nu till det viktigaste, massor av bilder från Catarina och Johnnys fina bröllop!

catarina_johnny_01catarina_johnny_02catarina_johnny_03catarina_johnny_04catarina_johnny_05catarina_johnny_06catarina_johnny_07catarina_johnny_08catarina_johnny_09catarina_johnny_10catarina_johnny_11catarina_johnny_12catarina_johnny_13catarina_johnny_14catarina_johnny_15catarina_johnny_16catarina_johnny_17catarina_johnny_18catarina_johnny_19catarina_johnny_20

av Petra Hall

visa göm 14 kommentarer

Linda – handgjorda smycken & namnhalsband - Ååå så väldigt vackra de är tillsammans! Bilderna är klockrena och det strålar verkligen om paret, helt underbart!!!

justin jagare - Great images Petra…I just knew you would do a good job!

Anna-Maria /Ananas - Fantastiskt vackert par och väldigt vackra bilder Petra (som alltid!)

Emma Sandström - Underbara bilder Petra! Höll en tumme för sig så att det skulle gå bra utan röst, och det gjorde det ser jag :D

Linda/Gulligullan - Helt fantastiska foton på ett fantastiskt vackert brudpar :)

HelenaN - Men såååå fina de var/är :) Catta är såååå vacker som brud! Helt underbara foton!
Kram,
HelenaN

Marie Öqvist - Härligt att denna fantasktiska känsla tränger genom bilderna :) KÄRLEK. Jag vill va med dig nästa sommar också! Kram.

Catta - Tusen tack till dig fantastiska människa för en helt underbar upplevelse och fantastiska bilder! Du och Marie fick oss att känna oss avslappnade, vackra och väl omhändertagna hela tiden. När vi satt och tittade på bilderna slapp det ur Johnny: “Kolla, jag kan ju le!” =) Ett stort tack från oss med förhoppningar om att vi råkar på varandra igen. Kram Catta

Anna Eman - Verkligen otroliga bilder med mycket känsla! Vilket tufft ställe att fota på, härliga kontraster.

Solveig - Kul miljö vid järnvägen, och härlig känsla i bilderna!

Jenny Sandberg - Magiskt vackra bilder Petra! Du är såååå jäkla grymt duktig. Älskar varendaste bild på det vackra kära brudparet.

Carolin Freiholtz - Så härliga bilder, gillar kontrasterna och känslan i ALLA bilder!

Catarina Johansson - Så otroligt vackra bilder.
Det är så skönt att se att det verkligen finns lyckliga människor.
/Catarina som sjöng först i kyrkan. =)

Anneli - VIlken fantastiskt söt brud!! Otroligt fin!! Och dina bilder är helt fantstiska! DU har verkligen fångat dem på ett vackert sätt där kärleken bara lyser om dem!!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e