Höstens frukter

Sitter här på västkusten och jobbar lite medan jag hälsar på fästmannen. Ute är det strålande vackert väder och jag sitter inne i mörkret för att fixa fotoböcker och bilder och skriver på artiklar (en av de saker som en fotograf måste göra när säsongen tagit slut). Men jag vågade mig ut idag en kort sväng i trädgården och där står ett träd full med äpplen. Några har redan fallit på marken, så de är redo att plockas.

Smakade på äpplena och de är verkligen gudagoda. Jag vet inte vad det är för märke, men de smakar lite som Granny Smith eller liknande, som man köper på affären. Delar med mig av detta vackra i form av några fotografier, då jag inte kan bjuda på ett smakprov.

Det blir nog en äppelpaj i morgon.:D

IMG_9366FXIMG_9410FX

Förresten, ni glömmer väl inte att delta i tävlingen? Läs mer här: Tävlingen 09-09-09

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e