My precioussssssss!

För en månad sedan vann jag en tävling på den superballa bloggen Totally Rad Blog med ett bidrag om hur man snabbt skapar en solbränna. Vinsten var en superläcker väska, eller snarare en “slipcover” för fotoalbum som den otroligt begåvade ChrysQ designat (det är förresten Chrys själv som står modell på hennes hemsida, foton tagna av hennes begåvade make, Ben).

När jag fick se sommarens modeller så föll jag direkt för en vacker sak i vitt och silver. Och Chrys sa att jag fick välja helt och hållet storlek, finesser, osv. Jag har inga fotoalbum att visa upp, så jag frågade om det var okej att göra ett skydd till min bärbara dator i stället. Chrys sa att hon skulle designa något som passade mina önskemål, och dessutom skulle väskan få en praktisk avtagbar axelrem också.

Efter några turer hos tullen (typiskt!) så kom äntligen väskan och idag hämtade jag ut den på posten och fotade några väldigt snabba bilder (det är svårt att fota med självutlösare förresten), för att visa vilken läcker sak som nu är i min ägo. Kvaliteten går inte att klaga på alls, då den är mycket välsydd och läcker på alla vis och jag tycker just denna modell passar till min bärbara dator alldeles utmärkt. Sen vill man ju bara dö av lycka över den prickiga insidan. Hur sött är inte det?!:D

Vill du beställa en specialdesignad slipcover till din fotobok, så kontakta mig.

Bag_montage

Karin Froom - Snygg, lite vintrig passande nog. :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e