En läcker födelsedagspresent!

Jag erkänner direkt. Jag är vansinnigt bortskämd och jag älskar födelsedagar! Trots att jag har många kameror och objektiv, så kan jag känna ibland att jag saknar den där spontana tiden när jag fotade bara med digitala kompaktkameror. Det är lättare att stoppa en kamera i fickan när man går ut, än att välja ut ett passande objektiv till en av systemkamerorna och sedan vara lite aktsam om den, så att inget kommer till skada.

Min fästman och min mamma ledsnade väl troligen på mitt prat om att det vore trevligt med en mindre kamera OCKSÅ. Så de överraskade mig med Canons senaste PowerShot G11 på min födelsedag (dvs idag), och det är en kamera som jag bara hade kunnat önska at få äga. Men nu är den min!

Som extra bonus köpte Erkki en läcker läderväska till kameran också. Värsta retrokänslan får jag. Den är sååååå läcker!:D

Tack mamma och Erkki! Jag älskar er!!

Tja, så måste jag ju visa upp underverket. Med och utan väska, och slutligen några bilder tagna med den nya fina kameran. Fint va?!

G11_01G11_02G11_04G11_03

Ja visst, man måste ju visa upp sig också, födelsedagsbarnet som är som ett barn på julafton…. eller vänta nu, man FÅR faktiskt vara glad på sin födelsedag!:D

ele - Vad kul med en så bra kompaktkamera! Jag köpte ny kompaktkamera, dock enklare i vintras. Just för jag ville ha en bra kamera att lätt kunna ta med. Och som jag försöker att alltid ha med mig. Systermkameran får jobba hemma eller när det är något speciellt tar jag med den.
Verkligen retro kamerafodral.
Fina bilder blev det också. Den vissna solrosen ser så härlig ut.

Maria - Retroskyddet är ju helt underbart. Såg ett liknande för några veckor sedan och dom är ju bara sååå läckra. Avundsjuk! ;D Stort grattis förresten!

Aleksandra Viderén - Grattis i efterskott! Ha det så kul med den nya kameran. Min man också suktar efter en sån.
Kram
/Aleksandra

Anneli - GRATTIS i efterskott! Kul med en liten kamera! Funderar på om jag vill vilja ha en sån jag också men än så länge gillar jag min stora och kan ta med den! Men visst…en liten vore nog bra!

Petra Kauppi - Fy var härligt! Ska införskaffa en direkt! Är lite nybörjare, men älskar att fota.. Dina foton är just sånt som faller mig i smaken!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e