Sandra + Marcus

Den 22 maj gifte sig det underbart trevliga paret Sandra och Marcus i Hortlax kyrka, utanför Piteå. Vi hade väldigt tur med vädret, då våren precis hade slagit ut helgen innan och regnet kom inte förrän när alla gäster satt och åt middag. De fina porträtten tog vi hemmas hos Marcus mamma Maria ute på Fårön.

Jag fotade Marcus bror Mattias och hans Cissi för några år sedan, så det var med stor spänning jag såg fram emot att fota Marcus och Sandra, då jag vet hur otroligt trevliga denna familj är. Och det var heller ingen överraskning att Sandras familj var lika trevliga.

Jag var med från det att Sandra fick sin makeup på och när de båda klädde på sig, till vigseln med spännande helikoptertur från kyrkan (som jag inte åkte med på) till festlokalen i Munksund, och ända in på sena kvällen, efter vi hade ätit tårta, lekt och dansat.

Här följer bara en bråkdel av alla bilder som jag tog. Det finns massor med fler, som jag vet att Sandra och Marcus och deras familjer och vänner kommer att glädjas över i sitt galleri. Jag hade en supertrevlig dag, och ser fram emot att fota nästa Wiking.:D

Grattis Sandra och Marcus och tack för att jag fick dela er underbara dag!

Annika - Du är så otroligt duktig!!! Vilka fantastiska bilder!

ulrica - Helt underbara bilder!!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e