Kungligt bröllop

Jag önskar att jag var en av de många officiella fotografer när dagens kungliga bröllop går av stapeln, men jag får istället stanna hemma och njuta av denna dag framför tv:n som många andra svenskar. Man må ha åsikter om monarkins vara eller icke vara, men när vi nu har en monarki och kungens dotter gifter sig, så tänker då inte jag missa den händelsen. Jag är ju med och betalar.:D

Nu tror jag inte att Victoria och Daniel följer min blogg, men jag vill ändå sända en gratulationshälsning till kronprinsessan och hennes blivande prins!

Och förstås till alla andra brudpar också: Lycka till!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e