Sara + Dan

Den 12 juni gifte sig Sara och Dan i Gammelstad utanför Luleå. Jag hade förmånen att få hjälpa en duktig kollega med fotograferingen, Nancy Hellsten som bor i USA. Jag fungerade som andrefotograf, eller “2nd shooter” som de kallar det därborta, under några timmar den dagen. Därför fångade jag också lite udda vinklar än jag annars brukar göra, och det var riktigt spännande!

Vi fotade ute på Hägnan i Gammelstad innan vigseln, och arrangerade så att Sara och Dan fick se varandra för första gången där. Sedan blev det vigsel i Nederluleå kyrka och därefter färd till Rosfors bruk utanför Piteå, där brudparet sedan anlände med helikopter efter att gästerna kommit på plats.

Jag lämnade brudparet (och Nancy) när det var dags att sätta sig till bords för middagen, men jag hörde att de hade partajat ända till 3 på natten.:D

Tack Nancy för att jag fick vara med och hjälpa dig, och förstås också ett varm tack till Sara och Dan!

Gunnar Holmström - Dina bilder framkallar betraktarglädje! Nog vore det väl ändå själva katten om vi inte skulle kunna få till en gemensam utställning!!? Hälsningar från Thai-Gunnar

Anneli – A’la Foto - Jättefina bilder! Gillar speciellt 1:an i andra raden med de röda husen och kyrkan i bakgrunden! Mycket snyggt!!

*Mette* - Vilka härliga bilder på ett fint brudpar! Och helikopter!!! Häftigt :-)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e