Mer Infrafrött

Den 12 juni fotade jag ett bröllop med en kollega till mig, som behövde hjälp. Medan vi väntade på att hon och brudparet skulle dyka upp, så lekte jag lite med den nykonverterade kameran för Infrarött. Det blir rätt overkligt när man ser gräs, som faktiskt ska vara grönt, se ut som snö, eller något liknande. Rätt fräckt!

Jag kommer att försöka posta lite fler bilder längre fram, tagna med kameran, men ni får nöja er med detta smakprov till att börja med. Det kommer även lite mer (vanliga) bilder från bröllopet jag hjälpte till med, om någon dag eller så.

Jeanette Danielsson - Alla bilderna är fräcka, men jag gillar landsakpsbilden allra mest. Precis som du skriver ser det lite overkligt ut, med titta bara på träden, så läckert! Såg något liknande i Sälen i januari, men då var det riktig snö. Skulle vara snygg som inramad förstoring.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e