Studiolekar: Retro + pinup

Som jag postade tidigare, så fotade jag och Justin jägare i hans studio i Luleå den 18 juni. Medan Justin fortsatte att fota de Marie Antoinetteinspirerade modellerna, så fotade jag den läckra Frida med lite annan stil.

Det var egentligen meningen att vi skulle fota utomhus, men det blev lite förseningar och det drog ut på tiden, så vi stannade i Justins studio och fotade lite retroinspirerade pinupbilder. Vi hade så kul att vi kommer att fortsätta detta tema längre fram, och ta våra utomhusbilder.

Här kommer ett smakprov på bilderna vi tog. Det blev inte mer vågat än så här (som jag visar i alla fall).;)

gwendolen- med framtiden i egypten - läckert!

jag älskar retro. för lite sånt i denna värld ;)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e