Provade en kompis kamera

Jag fick i uppdrag av min kompis Stig att prova ett objektiv åt honom som han ville köpa av en kille från trakten. Så Stig skickade upp sin kamera med Bussgods (smidigt, gick över dagen!) och sedan åkte jag ut för att testa objektivet och vara mellanhand för köpet.

Stigs kamera är en Olympus E520 och objektivet han köpte var ett Olympus 50-200/3.5-4. När jag kom hem, efter att ha fotat jättekonstiga testbilder tänkte jag att Stig måste ju få se vilka fina bilder hans kamera kan ta *fniss* (internt skämt).

Jag gillar som sagt att fota med tele, så det var kul att gå loss i trädgården när jag kom hem. Mina katter var för en gång skull villiga offer. Dock är det svårt att fota djur, de rör sig så förbenat fort ibland. Men även om bilden inte är knivskarp så tycker jag bilden är helt underbar när Sam fick syn på en fluga. Suzy å andra sidan satt mest och tittade på.

Nästa inlägg blir bröllop.

Stefan - Ja, djur är förrädiska på det viset. Kanske därför Canon tillverkar ett 28-300 objektiv :)

Petra Hall - Hahaha, ja Stefan. Men bäst vore ju om det var ett 16-300/2.8 IS…. jag får nöja mig med mitt 70-200/2.8L IS istället… men det var kul att prova detta objektiv, det är skarpt (som syns i Suzys ögon) och hyfsat snabbt att fokusera.

Anneli – A’la Foto - Söta kissar har du och första bilden är verkligen ljuvlig på Sam, flugan och dödsleken! ;O)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e