En vacker blivande mamma

Idag kom min kompis och tidigare brud Cissi och hälsade på. Hon är från Piteå ursprungligen, men är för närvarande boende i storstaden med sin make. Cissi och Matte gifte sig för fyra år sedan och jag hade det stora nöjet att fotografera deras bröllop. När vi träffades på Mattes brors bröllop (Marcus, som gifte sig med sin söta Sandra) i slutet av maj, så sa jag till Cissi att hon bara måste få låta mig fota hennes mage när de komer hem på en liten visit i Piteå i sommar.

Den lilla krabaten (vi vet inte om det blir en pojke eller flicka ännu) är beräknad till den 24 oktober. Jag hoppas ju givetvis att det blir 6 dagar senare, så jag får en liten glad överraskning på min födelsedag. Om Cissi vill likadant framgick inte riktigt, men vi är alla nyfikna på vem som bor därinne i magen. Jag tror att det blir en tjej. Så vi får väl se den 24 oktober (eller senare!):D

Tack Cissi för det supertrevliga sällskapet, fikabrödet och att du hjälpt mig packa upp min studioutrustning nere i källaren!!

Gunvor - Jag har precis “hittat” till din blogg, och åhhhhh vilka underbara foton du visar upp! Tusen tack för att du delar med dig, både här och på Pysselnet
Kram, Gunvor

ulrica - Härliga bilder!!
Jag ska plåta min andra gravidfotografering på lördag och det känns lite pirrigt.. men det ska nog gå bra :)

kram Ulrica

Sixten Renquist. - HejPetra! Har tittat igenom dina jättefina bilder och vill tacka så hjärtligt för att jag fick ta del av dessa. Tusen tack.
På återseende,hälsar Sixten R.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e