Lotta + Robert

Bättre sent än aldrig postar jag nu lite bröllop. Förlåt alla som väntat!:D

Den 17 juli gifte sig Lotta och Robert i Öjeby kyrka, utanför Piteå. Vi hade det perfekta fotovädret, då det var lagom varmt och solen gömde sig bakom molnen för det där mysiga mjuka ljuset som jag gillar så mycket! Vi hade enormt trevligt när vi fotade (som syns på nedanstående skörd av bilder), och inte blev det sämre av det vackra brudparet som var fulla av positiv energi och kärlek.

Vigseln var mycket vacker och det var kul att prästen bor granne med Lotta och Robert, för hans vigseltal var verkligen personligt och nära. Det kändes verkligen mysigt och inte blev det sämre av att solen kom fram och gassade när gästerna överöste brudparet med ris.

En toppendag med andra ord!

Tack Lotta och Robert för att jag fick vara med och fota er stora dag. Det var riktigt trevligt!

Solveig - Otroligt vackra och välkomponerade bilder Petra! Du gör ingen besviken! ;)

Gunnar - Du lyckas på något outgrundligt sätt ge dina bilder ett “mänskligt vibrato” som jag gillar högt!

Jen - Hej, vilken fantastisk fotgraf du är! Jättefina bilder, vilket härligt ljus i kyrkan… tycker det är svårt att få till så ljusa men skarpa bilder i kyrkan, har du något objektiv att rekommendera? Tack på förhand, kram

Lill syrran - Men Hej storasyster!
Så otroligt vackert, har gåshud över exakt varje fläckt
på min kropp!Jag säger då det..WOW!Puss!

minnesotaporgrammet - Halkade av en slump in på den här bloggen och blev direkt väldigt imponerad av fotona. Keep up the good work!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e