Astrid och Mattias

Då var första motivet avklarat för mitt projekt om fäder och döttrar: Världens bästa pappa!

Söta Astrid, inte ens två månader fyllda (född 31 oktober) och hennes pappa Mattias och mamma Cissi kom till studion idag. Jag fotade Cissi tidigare när Astrid låg i magen, så det kändes rätt naturligt att fortsätta där och även fota det fina resultatet när Astrid väl tittat ut.

Mattias och Astrid var perfekta modeller, ingen av dem klagade över mitt påhitt utan de vara båda snälla och söta framför kameran. Jag var nöjd redan efter första bilden, men det blev några till innan jag lockade in Cissi i bilden också, så att vi fick ett mysigt familjeporträtt som grädde på moset.

Kan man förresten bli sötare än Astrid? Gillar skarpt hennes oregerliga frisyr och lugna sätt.

Tack Astrid, Mattias och Cissi för att ni är så snälla och ställer upp för mig och för mitt projekt! Det blir mer Cissi längre fram i projektet också nämligen. Så stay tuned!:D

NeTonya Grant - Petra, these are beautiful! My favorite is the one where Mattias is looking at Cissi and Cissi is looking at Astrid and Astrid is looking straight into the camera. Totally makes my heart melt! Fantastic work!

Cissi - Så fina!

Gunnar - Mycket fint och lovande tycker pappan till fotografen!

Kristina i Lillpite - Ååå… Vilka underbara bilder. Och vilken go liten Astrid!!!

Kram // Kikki

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e