Min assistent Marie

Min assistent Marie, som ofta hänger med mig när jag fotar bröllop är inte bara en jättebra assistent, hon är en vacker tjej också. I slutet av november ville Marie att jag skulle ta några porträttbilder på henne i min lilla hemgjorda studio för ett projekt, så jag ställde givetvis upp. När vi fotat lite allvarliga bilder så började vi busa, och det resulterade i en rolig fotoremsa som vi skrev ut.
Visst är hon fin, min Marie?

Kristina i Lillpite - Du verkar ha en assistent som är full i bus :-) Får du alla bilder att bli så varma och personliga, ser jag fram emot att bli fotograferad av dej tillsammans med min pappa…

GOTT NYTT ÅR!!!

Kram // Kristina

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e