QT som i “cute” – ett nytt album!

Idag kom då äntligen mitt provalbum som jag har längtat efter! Jag hade beställt ett provalbum efter att ha gjort mitt söta brudpar Sandra och Marcus fina album. Det var ett sånt fint album med läderpärmar, att jag bara var tvungen att ha ett själv också.

Albumet är lite lyxigare än den fotobok som mina brudpar normalt får, det har ännu lite tjockare sidor, fin yta och tungt. Det kostar lite extra förstås, men jag vill att mina brudpar ska kunna få den möjligheten och då är det viktigt att också kunna visa upp ett prov. Detta album kommer från ett polskt företag som kallas för QT Albums.

Mitt provalbum kom med en matchande väska till som extra skydd och omslaget har ett embossat tryck med brudparets namn. Det finns alla möjliga färger på omslagen, och jag valde blått till detta, för att visa hur trevligt det kan bli med andra färger. I morgon kanske jag är sugen på någon annan färg, men just nu är det blått som gäller.:D

Den sista bilden som visas kan man se hur mycket tjockare detta album är jämfört med en fotobok, och vikten ligger på modiga 3 kilo jämfört med fotobokens 1 kilo (de stora provböckerna har 60 sidor, så de är lite tjockare än standarboken på 40 sidor).

Kontakta mig för priser, om ni vill uppgradera er fotobok till detta söta monster!

Om ni vill bläddra i detta album och inte kan komma och hälsa på, så kan ni prova att bläddra i detta elektroniska album istället.

Isabelle @ 2 Brides - Åhhhh, Ghaaaaa!!! Så himla fint!!!

Volker - Hej Petra,

ha du köpt in ett nytt soffa så att den matchar boken?

Bra jobbad!

Johan Lindqvist - Snyggt! Maffigt! Jag gillar att det leveras i ett coolt fodral. Lyxigt!

Några erfarenheter när det gäller bildkvalitén och ytan på bildsidorna?

Jag har själv tänkt att göra ett provalbumhos QT Albums så snart jag hinner (och det där med tiden är ju alltid ett problem…)

Funderade på att skriva något om det där med hund och katt, men jag kom inte på något tillräckligt roligt, så det hoppar jag över.

Petra Hall - Johan, kvaliteten är mycket god, och jag valde Silk som pappersyta. Lite mer “jobbat” intryck då. Snacka med Marcin, han finns på FB.

Sara - Åh, vilka fina foton! Jag fastnade här på din blogg i nästan en halvtimma – oj vad tiden gick fort!!!

Bryllupsalbum fra QTalbums » Fotograf Vegard Giskehaug – fotograf Oslo, fotograf bryllup, bryllupsfotograf, reklame, portrett - [...] lese mer om albumene, sjekk ut QTalbums.com, les mer på min album-side HER, eller sjekk ut dette blogginnlegget, til en svensk fotograf som har tatt en del detaljbilder av [...]

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e