England – nytta och nöje

Under nästan två veckor har jag varit i England med min fästman. Vi besökte bland annat den stora fotomässan Focus on Imagine i Birmingham, och eftersom min goda vän Annika bor i närheten så stannade vi några dagar där och tittade oss omkring lite.

På Focus var det mest den sociala biten som gällde, även om det inte tog mer än 10 minuter förrän Erkki spenderat hela resebudgeten.:D

Det var riktigt kul att träffa Zoe igen (som återkommer i framtida inlägg), hennes kompis Nicky, Teri, Tom, Ozzie och en hel drös med andra människor.

Jag fotade inte med en riktigt kamera på Focus, utan använde bara min iPhone och Hipstamatic. Övriga bilder har jag lånat av mina vänner från DWF som postat bilder på Facebook. Främst ett stort tack till Tom Crane från Yorkshire, och de okända kvinnor som tog bild på oss galningar tillsammans i olika konstellationer.

Mer bilder från England kommer i nästa inlägg.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e