England – Besök hos Annika

Annika och hennes make Adam var våra värdar när vi var på Focus on Imagine, och efter två intensiva dagar med att träffa en massa galna fotografer, tog vi det lite lugnare och umgicks mer socialt med Annika och Adam i deras vackra trakter runt Coventry.

Trots våra intentioner, hann vi ändå inte med allt. Men eftersom det nog inte är sista gången vi besöker England hoppas jag att vi får tillfälle att se mer av de fina omgivningarna. Här nedan följer i alla fall lite bilder från när vi bland annat besökte ett Tea House i Warwick, och lite andra vackra omgivningar. Jag har såklart glömt alla namn, men England är vackert oavsett vad platserna heter. Ett kloster besökte  vi i alla fall också, nu omgjort till fint hotell som vi tyvärr inte hade råd att bo på – denna gång.

Som ni ser på de porträtt jag tog av Annika är hon inte bara vacker på insidan, hon är extremt vacker även på utsidan, och hon var en väldigt varm värdinna trots att hon hade annat att tänka på. Tack sötnos för att vi fick låna er bäddsoffa och att du visade oss runt lite!:D

Gunnar - Antingen så har man det, eller inte – här avses det där speciella handlaget som gör en bild till EN BILD – och du har det Petra! Härligt!!

terri - Hej Petra!
Lovely pictures reminding me of home! I haven’t been back to the UK for 2½ years!
Terri

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e