Kärt barn har många namn

I mitten av maj ungefär kommer det en ny familjemedlem hit till Piteå, en blåmaskad siames vid namn… tja, det var ju det. Vad heter hon egentligen?

Uppfödaren Ethel tyckte att den skulle heta Lacy, och henne syster Cagney, efter polisdeckarserien med två tuffa damer. Problemet är att Lacy var brunetten, inte blondinen i serien. Men jag gillar namnet, så hon får heta Lacy, eller Lacey, eller Lazy, beroende på humör. När vi hälsade på katterna (både kattungar, och övriga katter) så var de lite lata, så Lazy blev ett bra namn då. Men jag gissar på att hon kommer att vara både busig och elegant på samma gång, så Lacy, blir perfekt!

Men nästan roligast av allt är att mina katter, Sam och Suzy är släkt med många av Ethels katter, för deras pappa är pappa till några av Ethels härliga katter. Det var extremt kul, och det gör också att Ethel kommer att komma upp från Umeå till Piteå med Lacy, för att hon vill träffa Sam och Suzy!

Nåja, här är några bilder av den söta raringen (bland annat där hon blir tvättad av sin far), Lacy är bara lite drygt två månader gammal här, så när Sam och Suzy träffar henne är hon ännu lite större (de växer alldeles för fort!), då de inte levereras förrän efter minst 12 veckor.

Nu ska jag bara ladda upp med räkost på tub, för det var en riktig favorit när vi var där!:D

Catarina T - Vilken liten sötnos! Hon är ju helt underbar!

Jenna Danelle - Awww – kitty cat is soooo precious! Just love these!

Anneli – A’la Foto - Ja de växer ruskigt fort! Mina kattungar som just nu ligger på min arm och sover (vilket för övrigt min arm också gör) är 6 veckor i dag…var har de veckorna tagit vägen??!?!?!

Bedårande söt är hon…Lazy!! Gillar z:at! Snyggt och kattlikt! :O)) Gosekissen!

Julie Edwards - So precious! Her nose is so cute!

Jaime - Ohhhhh, I love the kitties!!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e