Min vän Mr J

Min vän Mr J kom på besök när han ändå var i krokarna (dvs i Sverige), så han flög upp till Luleå och jag hämtade honom i fredags och idag lördag var vi ute på en liten tur, och sedan lurade jag med J in i studion, för jag blev så förtjust i hans hatt och rock han hade på sig när han kom.

Jag försökte få någon känsla av gamla Hollywoodporträtt, men jag vet inte direkt om jag lyckades. Däremot hade vi jättekul under de timmar vi befann oss i studion och vi tog några hundra bilder sammanlagt. Här kommer några få utvalda, där jag tyckte J såg riktigt tuff ut (fast han är jättesnäll).

Thanks J for letting me photograph you… hope you enjoyed it as much as I did!:D

Kathy Rappaport - Petra –

These are beautiful. Love the lighting. Very Hollywood. Nice processing on them too.

Melanie East - Fantastic portraits Petra. Really nicely shot. Love the lighting.

Jenna Danelle - You really captured his personality here – LOVE these shots. The lighting is great too!

Neil Colton - Very nicely done, Petra! You really nailed the lighting, the agnles and the essince of this subjcet. Great work!!

Neil

Ellen - Ooooh, these are nice! Love your B/W, too. How come you’ve never shot me yet!?!

Desiree Hayes - Beautiful work, Petra! Handsome mister there too!! :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e