I flygande fläng

Jag är på “arbetssemester” just nu i södra Sverige. Lite för att träffa gänget i Mästarklass på Moderskeppet, men också för att umgås med fästmannen och senare en tur till Göteborg också. Tyvärr kunde inte fästmannen vara ledig precis hela tiden, så medan han var i Oslo, så inkvarterade jag mig hos min faster och hennes familj i några dagar.

Det låter grymt att säga faster när det bara skiljer 8 år mellan oss och vi är nästan som systrar. Jag känner mig alltid väldigt hemma hos Marie, hennes make Leif och min kusin Johan, så jag hade både ro att jobba, men också ut på lite äventyr med Leif och Johan, då de åker ut på stan för en fika varje dag. Deras favoritställe är förstås flygklubbens fik, eftersom Johan är väldigt duktig på detta med flyg. Han flyger segelflyg och har även jobbat i Danmark och skött om flygsimulatorerna där på Kastrup.

Marie som är bildlärare hade inte riktigt sommarlov ännu, då hon var tvungen att ta hand om lite grejer innan hon kunde ta ledigt, så Leif och Johan tog väl hand om mig. Och när Marie var ledig så var hon förstås med också, bland annat när jag fick flyga en flygsimulator på Flygmuséet där Johan är en aktiv medlem. Jag fick flyga en DC10, både starta och landa. Lite läskigt var det när planet bankade (dvs svängde), men efter ett tag så vande jag mig och vågade lite mer.

Det var HUR kul som helst!:D

Nedan följer lite bilder som jag tog ute på flygklubben när vi fikade och tittade på flygplan, vackra molnformationer och när vi flög simulator och lite annat. Trots alla roligheter så hann jag faktiskt jobba klart den del av boköversättningen jag föresatt mig att göra. Så nu är jag redo för nya äventyr (och jobb).

av Petra Hall

visa göm 11 kommentarer

Martin Roe - Petra dessa är fantastiska. Ser ut som ett mycket roligt. Jag älskar dina porträtt, du verkar alltid för att fånga motiv personligheter.

Louis Schroder - Petra you and your images Rock! Hmm does Petra mean Rock? In portuguese Pedra means rock…so it would make sense that you really do Rock!

Solveig - Fina bilder som alltid! Kul att du fick flyga lite på egen hand också. Kommer du till Gbg måste vi träffas! Du kan väl mejla när du är här, eller ringa? Mitt tel.nr står längst ner på min sida… Kanske Jenny kan möta upp också? Det vore kul att träffa dig på riktigt… Kram

Björn - I only understand some of the words of the text, but the images speak a thousand words Petra. And my reply to them? Love it! ;-)

Petra Hall - Louis, yeah Petra means rock… and thank you!! :)

Karen - gorgeous photos Petra! your work always makes me feel like I am right there with you!

Victoria de Martigny - Petra, I absolutely LOVE the dramatic skies in these shots – and that shot of the Ryanair jet definitely brought back some fond memories from my time in Germany. I’m not sure what language this is (German?), but I wish I could read it so that I could read all about the back story :) Well done on the images though!!

Petra Hall - Victoria, I write in Swedish. And http://www.traslate.google.com could be of some help. ;) :D

katy gray - Love the airplane in the wide blue sky – beautiful!!

Jerker Nilsson - Det är alltid kul att komma tillbaka till din hemsida och blog och inte bara se att du verkar må bra, utan även fortsätter ta fantastiska bilder som kan få alla oss andra att skämmas över våra försök! :) Kram!

Melanie East - What a fantastic set of images Petra!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e