Maria + Jonas

Nu är jag rejält efter med bloggandet från i sommar. Har inga ursäkter, men för att gottgöra så kommer här ett inlägg med massor med bilder.:D

Den 9 juli gifte sig Maria och Jonas i Älvsbyn. Vi började dock att fota i Rosfors Bruk där de skulle ha festen senare på kvällen. Det var strålande solsken och enormt varmt, så vi lekte lite med solen i motljus. Första gången för mig, så det var ett litet äventyr och väldigt kul. Snyggt blev det också!

Efter fotograferingen åkte vi så till Älvbyn och dess otroligt vackra träkyrka, där vigseln ägde rum. Jag måste säga att det var en extra trevlig vigsel, för Maria och Jonas undanbad gästerna att fotografera under vigseln, så att de till fullo kunde njuta av ceremonin. Och jag måste säga att det gjorde stor skillnad. Kyrkorummet vibrerade av glädje och kärlek. (Jag hoppas fler brudpar väljer att undanbe fotograferande gäster under vigseln, så att era vänner och släktingar kan uppleva det ni också upplever.)

Nåja, nog snackat. Här kommer det ett gäng med bilder. Och notera den vackra klänningen Maria bar… hur snygg som helst!

PS: för de som undrar. Nej jag har inte fel på min bildskärm. Jag valde bara att redigera alla bilder med en solkysst look, för att verkligen framhäva hur varmt och skön dagen var!

av Petra Hall

visa göm 14 kommentarer

Erika Gerdemark - Jättefina bilder Petra! Jag gillar brudens frisyr och hur det så naturligt känns kärleksfullt.

mariana - Min favorit är bilden där de kysses och bubblor far framför dem – SNYGGT!!!!

Sonia Jansson - Oh! Petra! vad vackert!

Mattz Birath - Underbara Bilder Petra !! I Like

Brigitte Grenfeldt - Så fint, Petra! Jag gillar stilen…mycket!

anna lauridsen - Härlig känsla Petra! Fin redigering oxå <3

Jane Nilsson - Jättefint Petra!!

Margie Mobley - Beautiful work! Love your captures, love the brides’ hair, and the photography is stunning. Congratulations.

tara mauldin - beautiful couple and kudos to capturing the feel of the day. i especially love the couple shots in the forest…BEAUTIFUL!!! ;)

Shauna - Love your images, gorgeous

Fredric - Härligt friska och somriga bilder! Bra jobbat! :-)

Solveig - Du är duktig du Petra! Jättefina bilder!

Malin Lundqvist Photography - Åh jag dig <3 galet så bra vi passar ihop! De var underbart att göra de här tillsammans med dig! Så mycket skratt och trevliga stunder vi har.

Bröllop Catering - Gud vilka vackra bilder på er. Så fint tagna de är och vad fina ni var! Er lyckligaste dag i livet är väl- och väldigt findokumenterad iallafall! :)

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e